طرز بو دادن پسته چگونه است؟

فهرست

پسته های بو داده بسیار آسان تهیه می شوند، به علاوه طعم طبیعی آنها با بو دادن افزایش می یابد. یادگیری طرز بو دادن پسته بسیار مفید است، به خصوص اگر اغلب خودتان تهیه می کنید! راستش را بخواهید، بو دادن آجیل بسیار ساده است. می توانید از این پسته ها برای پذیرایی در جشن های خود استفاده کنید. ما در این مطلب به شما یاد می دهیم طرز بو دادن پسته چگونه است؟

طرز بو دادن پسته

در اینجا دو نوع طرز بو دادن پسته در فر و روی اجاق گاز آموزش داده شده است. همچنین می توانید با خرید پسته این محصول خوشمزه را به خانه خودتان بیاورید.

بو دادن پسته در فر

چرا آجیل را بو می دهیم؟ بو دادن آجیل باعث آزاد شدن روغن‌هایی می‌شود که طعم و عطر آن را بهبود می‌بخشد. همچنین بو دادن بافت آجیل را ارتقا می دهد و آن را برای پخت عالی می کند. این بهبود در بافت به آنها این امکان را می دهد که هنگام استفاده در سالاد و پخت و پز ترد بمانند.

دستور تهیه

  • فر را از قبل گرم کنید.
  • پسته ها را روی یک سینی فر لبه دار پهن کنید.
  • پسته ها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
  • اجازه دهید مدت زمان پخت طی شود.
  • پسته ها را از فر خارج کرده و روی حوله قرار دهید. مالش دهید تا پوسته ها جدا شوند.
  • اجازه دهید خنک شود.
  • نوش جان کنید!

نکات مهم بو دادن پسته در فر

  • برخی از افراد آجیل را در دمای بالاتری مانند 400 درجه فارنهایت حرارت می دهند. توصیه ما این است که آجیل را در دمای 350 درجه فارنهایت حرارت دهید تا پسته ها مزه سوختگی نگیرند.
  • از چرب کردن یا اسپری روغن روی سینی فر اجتناب کنید. در صورت نیاز می توانید از کاغذ شیرینی پزی استفاده کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که آنها را به طور یکنواخت در یک لایه روی صفحه کوکی خود پخش می کنید. سینی را خیلی شلوغ نکنید که پسته ها روی هم قرار گیرند.
  • در حالی که پسته ها در فر حرارت می بینند از آن ها دور نشوید. آجیل می تواند خیلی سریع تر از آن چه فکر می کنید بسوزد. آنها بسیار گران قیمت هستند پس مراقب باشید نسوزند.
  • لازم نیست پسته ها را در نیمه زمان پخت هم بزنید، اما برای این کار مانعی وجود ندارد و نتیجه کار بهتر خواهد شد. این یک انتخاب شخصی است.
  • پس از پخت از یک حوله ظرف تمیز استفاده کنید تا پسته ها را در آن بمالید. این کار را تا زمانی که آنها هنوز گرم هستند انجام دهید. پوست ها راحت تر جدا می شوند.
  • اجازه دهید تا خنک شوند.
  • آنها را در ظرف در بسته نگهداری کنید.

طرز بو دادن پسته روی اجاق گاز

  • از یک ماهیتابه بزرگ استفاده کنید.
  • روغن اضافه نکنید.
  • بیش از حد ماهیتابه را شلوغ نکنید و پسته ها را به طور یکنواخت پخش کنید.
  • نزدیک ماهیتابه بمانید. دور زدن هنگام بو دادن آجیل هرگز ایده خوبی نیست.
  • هر از گاهی هم پسته ها را هم بزنید یا هر چند وقت یکبار تابه را تکان دهید.
  • برای جدا کردن پوسته از یک حوله تمیز استفاده کنید.
  • اجازه دهید خنک شود.
  • آنها را در ظرف در بسته نگهداری کنید

در این مقاله با طرز بو دادن پسته در فر و روی اجاق گاز آشنا شدیم. آجیل بو داده را می توان به مدت یک هفته در ظرف دربسته نگهداری کرد. همچنین می توانید آنها را در فریزر نگهداری کنید. با این روش پسته ها را برای مدت طولانی تری تازه نگه می دارید و از فساد و گندیدگی آن جلوگیری می کنید. امیدواریم شما هم در منزل این دو روش را امتحان کنید و از آن لذت ببرید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *