فرم ورود
ایجاد حساب کاربری
تایید شماره موبایل
تایید شماره موبایل
بازیابی رمز عبور شما
در صورت دریافت نکردن رمز جدید از طریق پیامک جهت دریافت رمز عبور با شماره های2801 50 88 - 021 و 20 28 50 88 - 021تماس حاصل فرمایید
خرید به موقع را فراموش نکنید!
تهران 2 روز کاری
مشهد در همان روز
شهرستان ها 3 الی 5 روز کاری
محصول جدید
بیسکوییت دانمارکی طرح کالسکه 340گرم
آدامس تریدنت طعم اکالیپتوس نعنا آبی
پسته یک نوع آجیل محسوب می شود. درخت پسته یکی از گیاهان کویری است که در مناطق بدون آب به خوبی رشد می کند.پسته نوعی مغز درختی است که فواید بی شماری برای سلامتی دارد.
مغز پسته نه تنها برای خوردن خوشمزه و سرگرم کننده است ، بلکه بسیار سالم نیز هست. این مغز منبع عالی پروتئین ، آنتی اکسیدان و فیبر است. تحقیقات نشان می دهد که تاریخچه پسته به هزاران سال پیش باز می گردد.
مردم امروزه پسته ها را در غذاهای مختلف از سالاد گرفته تا بستنی مصرف می کنند. مرسوم ترین مصرف آن به صورت مغز در آجیل می باشد. انواع مختلف پسته ایرانی و محصولات پسته در بازار عرضه می شوند. این آجیل هم به صورت پوست کنده و هم با پوست، موجود می باشد.
پسته دارای مقادیر زیادی پتاسیم فسفر، ویتامین و پروتئین های مفید است. همچنین یکی از آجیل های کم کالری است. این مغز دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان است که باعث می شود اثرات ضدالتهابی بالایی داشته باشد.
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که نقش مهمی در سلامتی دارند. این مواد با جلوگیری از آسیب به سلولهای بدن ، خطر سرطان و سایر بیماری ها را کاهش می دهند.
جالب است بدانید، مصرف پسته برای سلامت چشم مفید است. این مغز بیماریهای چشمی و آب مروارید را کاهش می دهد. مصرف یک وعده پسته حدود 37 درصد از ویتامین B-6 توصیه شده روزانه یا 1.3 میلی گرم برای بزرگسالان را تأمین می کند. ویتامین B-6 ، به ویژه در ارتباط با متابولیسم پروتئین و رشد شناختی ، در بدن نقش حیاتی دارد.
در واقع داشتن یک رژیم غذایی سالم ، از جمله پسته ، راهی امیدوار کننده برای جلوگیری از بروز بیماری های چشمی است.
این آجیل برای سلامت روده مفید است. با انتقال غذا از طریق روده و جلوگیری از یبوست ، سیستم هضم سالم را بهبود می دهد. از طرفی پسته حاوی نوعی فیبر به نام پری بیوتیک است که بر روی باکتری های روده موثر است.
این مغز منبع خوبی برای گیاه خواران است. درواقع پسته منبع اصلی آمینو اسید های اساسی سازنده پروتئین در بدن است. که این میزان در مقابل بقیه آجیل ها نسبتا بالاتر است.
18 محصولات مشابه در شاخه های مختلف:
نظرات (0)