روش آب کردن شکلات تخته ای

فهرست

هر کسی که شیرینی پزی را انجام می دهد چه به صورت حرفه ای و در کارگاه های شیرینی پزی و چه در منزل بایستی کاملا با روش آب کردن شکلات تخته ای آشنا باشد. به همین منظور در این مقاله به توضیح روش آب کردن شکلات تخته ای می پردازیم. با ما همراه باشید.

بهترین روش آب کردن شکلات تخته ای و انواع دیگر شکلات، روش بن ماری است. قبل از اینکه به توضیح برخی از آسان ترین روش های آب کردن شکلات تخته ای بپردازیم، ابتدا به توضیح نکاتی که بایستی در آب کردن شکلات رعایت شود می پردازیم.

نکاتی برای آب کردن شکلات

در اینجا در مورد نکاتی برای آب کردن شکلات صحبت می کنیم:

از رطوبت دوری کنید

رطوبت شکلات ذوب شده را خراب می کند، بنابراین هر چیزی که شکلات ممکن است با آن تماس داشته باشد را پاک کنید و اجازه ندهید حتی یک قطره آب وارد شکلات شود.

وقتی شکلات را هم می زنید به جای قاشق چوبی از یک قاشق لاستیکی یا سیلیکونی استفاده کنید. قاشق‌های چوبی می‌توانند رطوبت را حفظ کنند که باعث می‌شود شکلات گیر کرده و گلوله شود.

حرارت شعله را پایین نگه دارید

حرارت زیاد شکلات را می سوزاند.

آسان ترین روش آب کردن شکلات تخته ای

روش بن ماری به عنوان روشی کلاسیک برای آب کردن شکلات در نظر گرفته می‌شود. این روش را می توان آسان ترین روش آب کردن شکلات تخته ای دانست.

آنچه شما برای آب کردن شکلات در روش بن ماری نیاز دارید:

  • قابلمه یا تابه مناسب
  • کاسه شیشه ای مقاوم در برابر حرارت که روی قابلمه قرار می گیرد
  • قاشق یا کفگیر مقاوم در برابر حرارت از جنس لاستیک یا سیلیکون

مراحل انجام روش آب کردن شکلات تخته ای (روش بن ماری) به صورت زیر است:

  1. چند سانت آب داخل قابلمه بریزید. کاسه را روی قابلمه قرار دهید، مطمئن شوید که کف ظرف با آب تماس نداشته باشد. آب را گرم کنید تا بجوشد.
  2. حرارت را خاموش کنید و 3/2 از شکلات تخته ای خرد شده یا شکلات چیپسی را به کاسه اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا ذوب شود. 3/1 باقی مانده از شکلات را کم کم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ذوب شود.
  3. اگر کم کم شکلات را اضافه کنید پس از ذوب شدن براق خواهد بود.

شکلات

چگونه شکلات را در مایکروویو ذوب کنیم؟

اگر وقتتان کم است، مطمئنا می توانید شکلات را در کمتر از یک دقیقه در مایکروویو آب کنید.

آنچه شما برای آب کردن شکلات تخته ای در مایکروویو نیاز خواهید داشت:

  • کاسه قابل استفاده در مایکروویو (یک لیوان اندازه گیری شیشه ای دسته دار برای این کار مناسب است)
  • قاشق یا کفگیر مقاوم در برابر حرارت از جنس لاستیک یا سیلیکون

اینکار را بصورت زیر انجام دهید:

  1. شکلات را در مایکروویو به مدت 30 ثانیه روی HIGH قرار دهید. سپس برداشته و هم بزنید. تکه های شکلات تا زمانی که آنها را هم بزنید، شکل خود را حفظ می کنند، بنابراین تنها به ظاهر تکیه نکنید.
  2. این کار را با 10 تا 15 ثانیه تکرار کنید تا بیشتر شکلات ذوب شود. از مایکروویو بردارید و به هم زدن ادامه دهید تا حرارت باقیمانده‌ی شکلات را ذوب کند.

شما همچنین می توانید شکلات را با شیر ذوب کنید که در ادامه به توضیح نحوه‌ی انجام آن می پردازیم:

چگونه شکلات را با شیر آب کنیم؟

آب کردن شکلات با شیر اغلب می تواند فرآیند ذوب را تسریع کند و شکلات شما را غنی تر و خامه ای تر کرده و همچنین آن را سبک تر کند.

اولین راز ذوب شکلات با شیر یا هر مایع دیگری این است که مطمئن شوید به اندازه کافی شکلات استفاده می کنید.

همچنین باید مطمئن شوید که شیر و شکلات خود را به ترتیب درست در دمای مناسب ترکیب کرده اید تا شکلات به درستی ذوب شود.

مراحل آب کردن شکلات با شیر

اگر می خواهید شکلات ذوب شده شما با این روش به اندازه کافی مایع و روان بماند، روند سه مرحله ای آسان زیر را دنبال کنید:

مرحله 1: شکلات را برای ذوب شدن آماده کنید

برای آب کردن شکلات با شیر، باید با تکه های کوچک شکلات شروع کنید که به راحتی و به طور مداوم آب می شوند.

مرحله 2: اندازه گیری و گرم کردن شیر برای آب کردن شکلات

هنگامی که شکلات شما برای ذوب شدن آماده شد، مقدار شیر مناسب را برای مقدار شکلات در حال ذوب شدن اندازه بگیرید. فراموش نکنید که اگر به اندازه کافی از شیر استفاده نکنید، شکلات شما به مایع واکنش نشان می دهد و در نهایت گلوله و غلیظ می شود.

برای بیشتر شکلات ها به ازای هر 56 گرم شکلات از 1 قاشق غذاخوری شیر استفاده کنید. در مورد شکلات تلخ ممکن است به شیر اضافی نیاز داشته باشد، بنابراین مقداری شیر را برای شرایط اضطراری آماده کنید.

همچنین باید شیر را قبل از اضافه کردن به شکلات گرم کنید. می‌توانید شیر را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​یا در مایکروویو به آرامی بجوشانید.

مرحله 3: شکلات را با شیر به روش بن ماری ذوب کنید

موثرترین راه برای آب کردن شکلات با شیر استفاده از روش بن ماری است.

مقداری آب داخل قابلمه بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید و کاسه ای را روی آب در حال جوش و بخار قرار دهید. ابتدا شیر را گرم کنید یا شیر گرم شده را اضافه کنید.

تکه های شکلات را به شیر گرم اضافه کنید و با کاردک لاستیکی هم بزنید تا ترکیب شوند. وقتی شکلات شما ذوب شد، بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید.

نتیجه گیری

روش بن ماری معروف ترین و پرکاربرد ترین روش آب کردن شکلات تخته ای است. در این روش از حرارت بخار آب برای ذوب کردن شکلات استفاده می شود. با استفاده از مایکروویو نیز می توان به راحتی شکلات را ذوب کرد.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *