پیشنهاد روز
عدس ایرانی
لوبیا سفید ایرانی
لوبیا چیتی ایرانی
نخود
لوبیا چشم بلبلی ایرانی
لوبیا قرمز ایرانی
دال عدس ایرانی
لپه ایرانی آذرشهر
برنج هاشمی ممتاز پنج کیلویی
ذرت 900گرمی
روغن کنجد رویال یک لیتر
روغن نارگیل رویال یک لیتر
فروش ویژه
لوبیا سفید ایرانی
لوبیا چشم بلبلی ایرانی
لوبیا قرمز ایرانی
دال عدس ایرانی
برنج هاشمی ممتاز پنج کیلویی
روغن نارگیل رویال یک لیتر
روغن آرگان رویال
روغن فندق رویال
روغن کرچک رویال
روغن کدو رویال
روغن زیتون طعم دار چیلی و برگ رویال
روغن زیتون بابو نیم لیتر رویال
روغن زیتون بی بو رویال نیم لیتر
روغن نارگیل کوچک رویال
باقالی خشک اعلاء بسته ای
روغن حیوانی کرمانشاهی گاوی نیم لیتر نیک منش
روغن نارگیل C.B.C
لوبیا عروس ایرانی
روغن تخم کتان رویال
روغن گردو رویال
روغن زیتون بی بو رویال 1 لیتر
روغن کنجد بارپاز
روغن زیتون سرخ کردنی 750 میل میلانو بدون بو Milano
روغن زیتون 500 گرم بکر با بو میلانو Milano
روغن زیتون 750 گرم بکر (با بو) میلانوMilano
کیفیت بالای محصولات
محصولات متنوع
محصولات تازه و بروز
محصولات ارگانیک
کیفیت بالای محصولات
محصولات متنوع
محصولات تازه و بروز
محصولات ارگانیک
پرفروش ترین ها
برنج هاشمی ممتاز پنج کیلویی
ارده مخصوص رویال
لوبیا چیتی ایرانی
عدس ایرانی
لپه ایرانی آذرشهر
لوبیا قرمز ایرانی
نخود
ذرت 900گرمی
خلال نارنج مخلوط
شیره انگور رویال 500 گرم
روغن نارگیل کوچک رویال
رب لیمو عمانی 500 گرم
جدید ترین ها
برنج هاشمی ممتاز پنج کیلویی
ارده مخصوص رویال
لوبیا چیتی ایرانی
عدس ایرانی
لپه ایرانی آذرشهر
لوبیا قرمز ایرانی
نخود
ذرت 900گرمی
خلال نارنج مخلوط
شیره انگور رویال 500 گرم
روغن نارگیل کوچک رویال
رب لیمو عمانی 500 گرم
ویدئو یا بنر
سبزی خشک
برنج دو نوبت در هر سال قابل کشت اشت.
سبزیجات از پرمصرف ترین مواد غذایی در آشپزی ایرانی هستند، که در تهیه خورشت ها، پلوهایی مثل سبزی پلو، سوپ، کوکو، آش و… استفاده میشوند.
سبزی های خوراکی و خوش عطر که موجب خوش مزهتر شدن غذاها میشوند، باعث تفاوت فرهنگ غذایی ما با سایر کشورها شدهاند.
سبزیجات در برخی از فصل ها به صورت فراوان پیدا میشوند، اما در برخی از ماه های سرد سال کمیاب میشوند.از این رو سبزی هایی که قابلیت خشک شدن را دارند به روش های مختلف خشک میکنیم و برای تهیه غذاها و گاهی انواع دمنوش ها استفاده می کنیم.
برنج
برنج دو نوبت در هر سال قابل کشت است.
برنج کشت اول همان برنجی است که کشاورزها بذر آن را از فروردینماه آماده میکنند و در خردادماه میکارند. با توجه به مکان کشت، این برنج در مرداد یا اوایل شهریور برداشت میشود.
وقتی برنج کشت اول برداشت شد، کشاورزها مجدداً زمین را شخم میزنند و برای بار دوم، بذرهای برنجی که از یک ماه قبل آماده کردهاند را میکارند. این برنج معمولا در آبان ماه هر سال برداشت میشود. به این نوع برنج، برنج کشت دوم میگویند.
کشت این برنج در مازندران و به خصوص در شهرستان فریدونکنار مرسوم است. در استان گیلان به علت سردی هوا، برنج کشت دوم کاشته نمیشود.
مقالات
08
اردیبهشت
چی داریم؟
چیا داریم؟ هر چی که لازم داشته باشین رو میتونین اینجا پیدا کنین گردو گردو گردو گردو گردو گردو گردو گردو گرد...
سوالات متداول
آیا حبوبات پاک شده و ایرانی است ؟
بله حبوبات توسط دستگاه پاک شده و برای تبریز و آذرشهر می باشد.
برنج برای کدام شهر شمال است ؟
برنج درجه یک گیلان می باشد
آیا روغن خارجی اصل می باشد ؟
بله تمامی روغن ها داراری هولوگرام و اصل می باشند .
آیا روغن زیتون رویال ارگانیک می باشد ؟
بله توسط دستگاه روغن گیری در مجموعه انجام می شود.




































































