پیشنهاد روز

فروش ویژه

کیفیت بالای محصولات

محصولات متنوع

محصولات تازه و بروز

محصولات ارگانیک

کیفیت بالای محصولات​

محصولات متنوع​

محصولات تازه و بروز

محصولات ارگانیک​

پرفروش ترین ها

جدید ترین ها

ویدئو یا بنر

سبزی خشک

برنج دو نوبت در هر سال قابل کشت اشت.
سبزیجات از پرمصرف ترین مواد غذایی در آشپزی ایرانی هستند، که در تهیه خورشت ها، پلوهایی مثل سبزی پلو، سوپ، کوکو، آش و… استفاده می‌شوند.
سبزی های خوراکی و خوش عطر که موجب خوش مزه‌تر شدن غذاها می‌شوند، باعث تفاوت فرهنگ غذایی ما با سایر کشورها شده‌اند.
سبزیجات در برخی از فصل ها به صورت فراوان پیدا می‌شوند، اما در برخی از ماه های سرد سال کمیاب می‌شوند.از این رو سبزی هایی که قابلیت خشک شدن را دارند به روش های مختلف خشک می‌کنیم و برای تهیه غذاها و گاهی انواع دمنوش ها استفاده می کنیم.
 

برنج

برنج دو نوبت در هر سال قابل کشت است.
برنج کشت اول همان برنجی است که کشاورزها بذر آن را از فروردین‌ماه آماده می‌کنند و در خردادماه می‌کارند. با توجه به مکان کشت، این برنج در مرداد یا اوایل شهریور برداشت می‌شود.
وقتی برنج کشت اول برداشت شد، کشاورزها مجدداً زمین را شخم می‌زنند و برای بار دوم، بذرهای برنجی که از یک ماه قبل آماده کرده‌اند را می‌کارند. این برنج معمولا در آبان ماه هر سال برداشت می‌شود. به این نوع برنج، برنج کشت دوم می‌گویند.
کشت این برنج در مازندران و به خصوص در شهرستان فریدونکنار مرسوم است. در استان گیلان به علت سردی هوا، برنج کشت دوم کاشته نمی‌شود.

مقالات

سوالات متداول

بله حبوبات توسط دستگاه پاک شده و برای تبریز و آذرشهر می باشد.

برنج درجه یک گیلان می باشد

بله تمامی روغن ها داراری هولوگرام و اصل می باشند .

بله توسط دستگاه روغن گیری در مجموعه انجام می شود.