پیشنهاد روز
چای دو چکش
624.750 تومان 2.249.100 تومانچای بهاره لاهیجان
142.250 تومان 519.000 تومانبرگ آویشن بسته ای
خلال مرکبات بسته ای
پرگل محمدی بسته ای
چای کوهی بسته ای
سنبل الطیب بسته ای
پنیرک بسته ای
به لیمو بسته ای
گل گاو زبان بسته ای
چای ترش بسته ای
دمنوش میوه ای رویال
فروش ویژه
برگ آویشن بسته ای
خلال مرکبات بسته ای
پرگل محمدی بسته ای
چای کوهی بسته ای
سنبل الطیب بسته ای
پنیرک بسته ای
به لیمو بسته ای
گل گاو زبان بسته ای
چای ترش بسته ای
دمنوش میوه ای رویال
کیفیت بالای محصولات
محصولات متنوع
محصولات تازه و بروز
محصولات ارگانیک
کیفیت بالای محصولات
محصولات متنوع
محصولات تازه و بروز
محصولات ارگانیک
پرفروش ترین ها
قهوه فوری مدل Monarch جاکوبز 200 گرم Jacobs
قهوه فوری کلمبیا استارباکس (50 ساشه)
پودر قهوه فوری گلد نسکافه 200 گرمی NESCAFE
قهوه میکس لاوازا
557.250 تومان 1.999.000 تومان
- در صورت نیاز به آسیاب لطفا در توضیحات نوع آسیاب ذکر گردد !!
- قهوه میکس لاوازا شامل : 50 درصد عربیکا و 50 درصد روبوستا میباشد
- عربیکا و روبستا دو نژاد قهوه هستند که تفاوت اصلیشان در طعم آنهاست
- طعم دانه عربیکا معمولا به ترشی میزند و طعم دانه روبوستا به تلخی
- دانه قهوه روبوستا نسبت به عربیکا کافئین بیشتری دارد
- قهوه عربیکا نسبت به روبوستا خوش عطر و طعم تر است
چای ماسالا کالوریفیک بدون شکر
گل گاو زبان بسته ای
چای ممتاز دوغزال ارل گری (عطری)
قهوه فوری جاکوبز گلد 200گرم
جدید ترین ها
برگ آویشن بسته ای
خلال مرکبات بسته ای
خلال پرتغال یکی از محصولات خوشمزه و پرخاصیت ماست که با طعم و عطر بینظیر خود، هر کسی را وسوسه میکند. این محصول از پوست پرتغال تازه تهیه شده و به صورت خلالهای نازک و خشک شده در آمده است. خلال پرتغال علاوه بر طعم دلپذیر، دارای خواص فراوانی است که میتواند به سلامتی شما کمک کند.
مشخصات محصول:
- جنس: پوست پرتغال تازه و خشک شده
- خواص:
- سرشار از ویتامین C
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- کمک به هضم غذا
- کاهش کلسترول
- دارای آنتیاکسیدانهای قوی
- موارد مصرف:
- استفاده در دسرها و شیرینیها
- افزودن به چای و دمنوشها
- تزیین غذاها و سالادها
- مصرف به عنوان تنقلات سالم و خوشمزه
پرگل محمدی بسته ای
چای کوهی بسته ای
سنبل الطیب بسته ای
پنیرک بسته ای
به لیمو بسته ای
گل گاو زبان بسته ای
چای ترش بسته ای
دمنوش میوه ای رویال
ویدئو یا بنر
مقالات
قهوه
گیاه قهوه بومی یمن و آفریقا است اما بسیار بیش از این مناطق، در مناطق نیمهگرمسیری و گرمسیری قارهٔ آمریکا و جنوبشرقی آسیا همچنین بهنسبت کمتر در برخی از نواحی جنوب آسیا مانند هند کشت میشود. هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانههای قهوه را برداشت و فرآوری میکنند. دانههای قهوهٔ خشکشده به درجات مختلف برشته میشوند، بسته به عطر و طعم موردنظر، درجهبندیهای گوناگونی برای برشتهکاری دانههای این محصول وجود دارد که هر کدام بر عطر و طعم قهوه تاثیر میگذارد. دو نوع از دانهٔ قهوهای که بیشتر از همه رشد میکنند عبارت هستند از قهوه کانفورا (یا روبوستا) و قهوه عربیکا.
روش استاندارد دم کردن چای
روش دم کردن چای در عطر، طعم و رنگ چای موثر است. طریقه دم کردن چای به روش چینی به این صورت است که آب را در سماور میجوشانند به ازای هر فنجان چای، یک قاشق چای خوری چای خشک را در قوری ریخته و کمیآب جوش روی آن میریزند. مدت دو دقیقه در کناری گذاشته و پس از دو دقیقه آب آن را خالی میکنند. سپس قوری را از آب جوش پر کرده سه تا پنج دقیقه روی سماور میگذارند تا دم بکشد، با این کار چای مقدار زیادی از عناصر مضر خود را از دست میدهد.
08
اردیبهشت
چی داریم؟
چیا داریم؟ هر چی که لازم داشته باشین رو میتونین اینجا پیدا کنین گردو گردو گردو گردو گردو گردو گردو گردو گرد...
سوالات متداول
آیا امکان آسیاب قهوه وجود دارد ؟
بله داخل توضیحات ذکر کنید
تاریخ چای ها تازه است ؟
بله همه محصولات دارای تاریخ مصرف بالا می باشند
آیا برند ها اصل می باشند ؟
بله همه برند ها اصل هستند





























































